U bent hier: Home › Senioren › Toernooien › Geerts Bouwvaktoernooi

Advocatenkantoor Geerts Bouwvaktoernooi

Beste tennisliefhebber,

Eind juli wordt opnieuw het succesvolle Bouwvaktoernooi bij TCO georganiseerd. Dit jaar staat het onder de naam van het Advocatenkantoor Geerts Bouwvaktoernooi 2017.
Het toernooi duurt van zaterdag 22 tot en met zondag 30 juli. Als het nodig is starten we op vrijdag 21 juli al met een aantal wedstrijden.
Er kan tot 10 juli ingeschreven worden in de onderdelen HD, DD en GD.

Wij verwachten dit jaar opnieuw veel inschrijvingen waardoor een gezellig toernooi georganiseerd kan worden. We zullen waar mogelijk de eerste en tweede van een poule door laten gaan zodat je meer kansen hebt om verder te komen. Dit betekent wel dat wanneer je in 2 onderdelen inschrijft dit mogelijk tot veel wedstrijden in het finale weekend kan leiden. Houd daar a.u.b. rekening mee.

Op vrijdag 28 juli maken we een extra gezellige avond met een gratis loterij met enkele leuke prijsjes. Tennis Direct levert een bijdrage voor de prijzen bij dit toernooi.

Het inschrijven kan via toernooi.nl:

Let op: de toernooileiding verstuurt berichten via email. De ervaring leert dat steeds vaker emailberichten niet aankomen of in de spambak terecht komen. Raadpleeg de site om toch op de hoogte te zijn van geplande wedstrijden.

De wedstrijdcommissie TCO,
Ilse, Ben, Hans en Frans