Home

U bent hier: Home › Senioren › Interne competities › Mix donderdagavond

Interne competitie mix

Het schema voor najaar 2017 is hier te vinden.

 

 

 

 

 

 

Eindstand interne competitie mix

De gezelligste mixed dubbel competitie van TCO heeft ook dit voorjaar weer plaatsgevonden. Op de donderdagavonden streden de 13 koppels op een sportieve manier om als beste te eindigen. Uiteindelijk hebben Sandra de Goeij en Tom Meeuwis de meeste punten behaald, proficiat! De afsluitavond was druk bezocht en alle deelnemers hebben nog lang zitten nabuurten onder het genot van een hapje en drankje.

Als beste drie koppels zijn geëindigd:

1. Sandra de Goeij en Tom Meeuwis            140 punten
2. Marlène Verbruggen en Hans Kemps       120 punten
3. Marijke en Harry Sauer                              115 punten

Algemeen

Op donderdagavond spelen maximaal 13 koppels de interne mix competitie. Er is een speelronde om 20.00 uur en een speelronde om 21.00 uur. We spelen in twee poules en de banen zijn speciaal voor deze competitie gereserveerd. We spelen een najaarscompetitie (september tot Kerst) en een voorjaarscompetitie (januari/februari tot zomervakantie). Op de baan gaat het om de punten, maar na afloop is het vaak een gezellig samenzijn in de Kemmer-kantine.

Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar . Geef je op als mix-koppel, onder vermelding van beide telefoonnummers.

Bekijk ook het reglement.

Bedankt voor het bekijken van de Club Webware demo - Kom snel terug.


Ogenblik a.u.b. ...