U bent hier: Home › herenenkel

Verslag interne HE competitie

Winnaars

Op de bijgesloten link kun je de standen in alle poules zien: http://www.toernooi.nl/sport/draws.aspx?id=39768504-543E-4BE5-9E63-0B104C75D6BA

Sommigen vroegen zich af hoe de klassering bepaald wordt. Dit gaat als volgt:

- de wedstrijdpunten zijn het eerst bepalend

- bij gelijk aantal wedstrijdpunten telt het meeste aantal "games voor". Dit is in het programma zo gekozen omdat we in feite als tweede criterium wilde kiezen voor het hoogst aantal gespeelde wedstrijden maar het programma kent dat criterium niet. Het meeste aantal "games voor" komt daar het dichtst bij in de buurt.

De winnaars zijn:

Poule 1: Hans Saris

Poule 2: Remon van Voorenberghe

Poule 3: Carel van der Hamsvoort

Poule 4: Dimitri de Vriend

Poule 5: Leo Zeebregts

Poule 6: Benny van Gaal

Poule 7: Paul van Meerten.

Proficiat mannen en op naar de volgende poule.

Promotie/degradatie

De eerste 2 van elke poule promoveren en de laatste 2 van elke poule degraderen.

Let wel:

De poule-indeling kan straks veranderen doordat deelnemers zich terugtrekken en doordat er nieuwe aanmeldingen tussengeschoven moeten worden. De ervaring leert dat dit elke ronde het geval is dus hoe de nieuwe poule-indelingen er straks uit zullen zien is nu nog niet te zeggen.

Deelname volgende ronde

Volgende ronde loopt van medio augustus tot begin december 2013.

Ik ga er vanuit dat degenen die nu meegedaan hebben volgende ronde weer mee doen tenzij ze zich bij mij afmelden vóór 1 augustus.

Nieuwe deelnemers kunnen zich bij mij aanmelden tot 1 augustus.

Zegt het voort!!!!

Met vriendelijke groeten,