U bent hier: Home › Verslag interne HE competitie

Verslag interne HE competitie

Hans heeft het wel een paar keer lastig gehad maar blijkt uiteindelijk toch weer de beste.

In de andere poules zijn de winnaars:

poule 2: Jonas Hagemeier

poule 3: Ramon Van Voornveld

poule 4: Leo Zeebregts

poule 5: Henk Van Den Akker

poule 6: Sjef De Koning

poule 7: Tommie Verspaandonk

Voor alle uitslagen kun je terecht op toernooi.nl: http://www.toernooi.nl/sport/draws.aspx?id=D2F702FA-B745-44B8-9287-40AC12447A71

Bijzonder is nog dat Sjef de Koning poulewinnaar is geworden zonder setverlies. Er is daarom voorgesteld om degene die alles wint 2 poules te laten promoveren. Afhankelijk van de in- en uitstroom zal dat bij Sjef worden toegepast.

Eerder is binnen de toernooicommissie gesuggereerd om de poules kleiner te maken. Daar heb ik verschillende reacties op ontvangen om dat niet te doen. Men vindt poules van 9 prima en zeker als er 1 of 2 spelers geblesseerd uitvallen blijft er dan toch nog een behoorlijk aantal wedstrijden over. Daarnaast zal komende ronde nog langer zijn (medio januari-eind mei). Ik zal die opmerkingen meenemen bij de volgende indeling.

Enkelen hebben aangegeven te zullen stoppen. Reageren hoeft dan niet meer. Als anderen volgende ronde niet mee willen doen dan aub reageren vóór 20 december. Dit geldt ook voor de geblesseerden waarvan ik niet meer weet of ze wel of niet verder willen. Zonder afmelding zal ik je opnieuw indelen.

Naast de uitstroom zijn er nu ook al weer 4 nieuwe aanmeldingen en kunnen er tot eind december nog nieuwe aanmeldingen toegevoegd worden. Dit kan via een mail naar interne@tenniscluboirschot.nl.

De prijsuitreiking aan aanwezige poulewinnaars heeft plaatsgevonden op 13 december bij de Strictly for Men avond.

Voor de nieuwe Interne HE ronde (2014-1) ontvang je begin januari 2014 de informatie.

Met vriendelijke tennisgroeten,

Frans van Krieken