U bent hier: Home › Voorwoord voorzitter

Voorwoord voorzitter

Beste TCO leden,

U bent getuige van de eerste TCO nieuwsslice! Zoals in de laatste flyer vermeld, helaas is deze niet door iedereen ontvangen, denken wij door een nieuwsbrief beter en sneller te kunnen communiceren met u. Dat betekent dat u met grotere regelmaat, maar wel op een meer gestructureerde informatie over onze tennisclub ontvangt.

In de nieuwsslice maken we gebruik van vaste rubrieken waarbij mijn woordje als voorzitter niet kan ontbreken. Maar…. Er is ook altijd ruimte voor commissies of leden die iets willen delen met de leden. De nieuwsslice wordt pas echt een succes als onze redactie voorzien wordt van input.

Verder is het jaar 2014 al weer begonnen en de eerste maand is achter de rug. Hoewel we met ons hoofd misschien nog bij een wintersport of de in aantocht zijnde carnaval zitten, duurt het vast niet lang totdat de tenniskriebels weer de kop op steken. Naast de trainingen zullen in maart weer de eerste activiteiten gepland worden. De aftrap is de algemene ledenvergadering op 17 maart met daarop volgend de gebruikelijke warming-up voor de competitie en het voorjaarstoernooi. In diezelfde periode zullen ook de pasjes uitgereikt worden, dus houd uw mailbox of onze website in de gaten.

Ook kan ik u melden dat de gesprekken met de gemeente omtrent de privatisering en de aanbesteding van De Kemmer voortduren. Hierover kunnen we nog steeds geen verdere concretere zaken melden, omdat die er nog niet zijn. In de komende maand hopen we hier meer duidelijkheid in te krijgen en zulle dit meenemen in de komende ALV.

Verder wensen wij jullie weer veel tennisplezier en sportiviteit op ons park en laten we er een gezellig actief jaar van maken!

Groet
Joyce Zeeuwen