U bent hier: Home › Senioren › Toernooien › Battle of the neighbours

Battle of the neighbours

The Battle wordt in 2017 op 2 april gespeeld. Hopelijk kan TCO de schaal dan weer terug veroveren.

Dit jaar wordt the Battle op de banen van Fidote in Middelbeers gespeeld. Net als andere jaren wordt men aan de hand van de speelsterkte ingedeeld voor wedstrijden heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Er worden verschillende ronden gespeeld met een vaste speeltijd.

De vereniging met de meeste games is de winnaar.

Kosten voor deelname bedragen € 5,00. Voor dit bedrag krijg je tevens een lunch geserveerd.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via een e-mail aan . Aanmelden kan t/m 26 maart.

The Battle in 2016
In 2016 is the Battle of the Neighbours, het jaarlijkse treffen tussen TCO en Fidote, op tweede paasdag  gespeeld.
De weersvoorspellingen beloofden een regenachtige dag zoals met de vorige editie.
Gelukkig is het een prachtige dag geworden met wind, regen maar ook volop zon.

In zes speelrondes zijn 33 battle wedstrijden gespeeld. Daarin wist Fidote dit jaar 34 games meer te winnen dan TCO.
Dus na vier jaar gaat de schaal eindelijk een keer naar de Beerzen.
Volgend jaar gaan we de uitdaging weer aan. En natuurlijk zal de inzet zijn de schaal weer terug te veroveren.

Hieronder de trotse winnaar Hans Mollen.