U bent hier: Home › Senioren › Interne competities › Heren enkel

Interne Heren Enkel competitie

Nieuwe uitdaging bij interne Heren Enkel competitie

Gedurende 5 jaar hebben wij de interne HE competitie bij TCO georganiseerd. Er werd ingezet op een deelname van circa 25 heren die door onderling afspraken te maken hun wedstrijden in pouleverband zouden spelen. De praktijk werd heel anders. Vanaf het eerste moment was er zeer veel animo voor deze interne competitie. Het aantal inschrijvingen is zelfs een keer opgelopen tot 72.

De afgelopen ronde is dat minder geworden maar nog steeds doen meer dan 50 heren mee.

Toch zien wij nu redenen om deze competitie een nieuwe stimulans te geven. Er waren een aantal spelers die niet of nauwelijks hebben gespeeld en dat is niet prettig voor degenen die enthousiast hun wedstrijden willen spelen.

We willen daarom naar een nieuwe start met spelers die allemaal van plan zijn om:

• Initiatief te nemen om hun wedstrijden te plannen;
  • Niet tot het laatste moment wachten;
  • Zich niet uit het veld laten slaan als het plannen eens moeilijk verloopt;
  • Alle wedstrijden gaan spelen.

Om dit te bereiken vragen wij alle heren om na te gaan of ze bij deze interne competitie willen horen. Als je met de juiste intentie mee gaat doen is het een geweldige manier om eens tegen een ander te tennissen en gezellig en sportief bezig te zijn.

Als je aan de volgende ronde, die loopt van medio augustus tot medio december 2017, mee wilt doen dan kun je inschrijven tot en met zondag 6 augustus.

Opnieuw inschrijven geldt ook voor de huidige deelnemers die door willen gaan.

Voor de huidige deelnemers die door willen gaan blijft de huidige regeling voor de indeling gelden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: met daarin:

• Naam
  • Telefoonnummer (bij voorkeur 06)
  • Emailadres

Het reglement en de indeling ontvang je vóór medio augustus.

Met tennis groeten,
Namens de Tenniscommissie,