U bent hier: Home › Senioren › Interne competities › Heren enkel

Interne Heren Enkel competitie

Einduitslag interne HE TCO 2017 2e ronde

De najaarsronde 2017 van de interne heren enkele competitie van TCO is afgesloten. Deze ronde is gestart met de insteek dat alle deelnemers echt van plan zouden zijn om alle wedstrijden te gaan spelen.

Dit heeft er toe geleid dat het aantal deelnemers is teruggelopen maar dat de deelname enthousiaster was. Ook al is het niet in alle gevallen gelukt om alle wedstrijden te spelen toch is de intensiteit deze ronde beter dan voorgaande keren. Voor een enkeling blijkt het nog lastig om op tijd te gaan plannen of ook daadwerkelijk tijd vrij te maken voor deze competitie maar dat gaat volgende ronde hopelijk ook bij die paar spelers tijdig veranderen.

De grote winnaar bij de heren is voorde 2e keer op rij onze jonge, talentvolle Nieks Smeets. Hij heeft in poule 1 al zijn wedstrijden gewonnen.
Ook in poule 2 zien we een jeugdige speler als winnaar. Stef Tielen heeft al zijn gespeelde wedstrijden ook gewonnen en is daarmee glansrijk winnaar van poule 2.
Vervolgens zien we een runner up. In poule 3 heeft Tommy Verspaandonk gewonnen. Waar Tommy een paar rondes geleden nog in poule 6 speelde gaat hij nu promoveren naar poule 2.
In poule 4 heeft Joan Kemps laten zien dat hij ondanks de aanstromende jeugd zijn partijtje goed meeblaast. Hij is daardoor op gamesaldo Bram Lievens net voor gebleven.
Tenslotte heeft Coen van Kollenburg als nieuweling laten zien dat hij duidelijk boven het niveau van poule 5 uit stijgt. Coen heeft met een overweldigend gamesaldo laten zien een paar niveautjes hoger te kunnen spelen.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie resultaat. Voor de complete einduitslag verwijs ik naar de site van toernooi.nl.

In het reglement is opgenomen: “Indien een speler alle wedstrijden speelt en wint dan promoveert die speler 2 poules indien de indeling dit toelaat.
Deze regel gaat in dit geval gelden voor Coen. Of dit gaat lukken hangt af van de wijzigingen van het deelnemersveld. Er moet immers ruimte voor zijn.

Wat betreft de voorjaarsronde 2018 het volgende. Voor de nieuwe ronde hoeven de huidige deelnemers NIET opnieuw aan te melden. Ik ga er vanuit dat alle huidige deelnemers weer mee doen. Mocht dat niet het geval zijn dan luidt het verzoek om dat vóór 14 januari te melden via een mailbericht naar .

Als andere TCO heren ook willen gaan deelnemen aan deze interne competitie dan kunnen zij zich ook tot 14 januari 2018 melden via . Voor de aanmelding zijn nodig:

• Naam
  • Telefoonnummer (bij voorkeur 06)
  • Emailadres
De nieuwe ronde zal eind januari 2018 van start gaan en iedereen ontvangt daarover vooraf bericht.

Met vriendelijke groeten,
Frans van Krieken