U bent hier: Home › Van de voorzitter

Van de voorzitter

Beste TCO leden,

Het tennisseizoen is nu echt gestart. Op 17 maart jl. vond de Algemene Ledenvergadering plaats. Het was een constructieve, rustige vergadering. En vanaf deze plek wil ik alle aanwezigen bedanken voor hun interesse. De notulen zullen als ze gereed zijn op de website geplaatst worden.

Helaas zijn het krokustoernooi en de warming-up voor de competitie wegens te weinig inschrijvingen niet doorgegaan. Het zal een samenloop van factoren zijn geweest, maar toch wel jammer. Mocht u ideeën of tips hebben, laat het de toernooicommissie weten.

De Battle of de Neigbours (Fidote) werd daarmee de eerste activiteit op ons park. Op zondag 30 maart streden onder een heerlijk voorjaars zonnetje een aantal goedgemutste TCO leden tegen de gasten van Fidote. Wie de felbegeerde schaal heeft veroverd lezen jullie verderop in deze nieuwsslice.

Afgelopen week is de externe knltb competitie gestart. Een gezellige drukte dus op ons park. Over ca. 9 weken weten we of we weer kampioensteams in ons midden hebben. Ik ben benieuwd.

Met vriendelijke groet,
Joyce

PS. Nieuws van het bestuur

Op 14 april heeft het bestuur
in haar vergadering
Patrick Lemmens benoemd
tot vice-voorzitter van TCO.