U bent hier: Home › Senioren › KNLTB Competitie › Najaarscompetitie

Najaarscompetitie 2017

De voorjaarscompetitie is nu bijna klaar, maar er kan alweer ingeschreven worden voor de najaarscompetitie. De najaarscompetitie wordt gespeeld in de weken 37 t/m 43 (12 sept t/m 29 okt). Speel je nog geen competitie maar zou je dat wel graag doen dan is dit de kans om je als team op te geven. Lukt het niet om een team te vormen dan kun je je ook aanmelden als reserve. Reserve spelers zijn erg welkom!

Captains van de teams die nu al competitie spelen ontvangen een mail van de competitieleider.

Ten opzichte van 2015 is een belangrijke wijziging dat het weer mogelijk is om op de vrijdagavond in te schrijven in de 35+ categorie. Die was vorig jaar samengevoegd met de 17+ maar op verzoek van de clubs is de 35+ categorie dus weer terug.

Voor aanmelding of vragen neem voor 26 mei contact op met competitie leider Ben van Gaal, e-mail adres ben.van.gaal@live.com

Voor speeldata klik hier