U bent hier: Home › Senioren › Toernooien › Clubkampioenschappen

Clubkampioenschappen 2017 - verslag

Beste TCO’ers ,

Afgelopen week (17-25 juni) is het toernooi voor de clubkampioenschappen weer gespeeld. In de diverse categorieën is hard gestreden om deze felbegeerde titel te bemachtigen. Ondanks een iets lager aantal inschrijvingen dan in voorgaande jaren kunnen we terug kijken op een geslaagd toernooi, mede ook door het heerlijke weer.

De winnaars zie je hieronder aan de rechterkant van het bord. Het verloop en alle uitslagen per categorie kun je terug vinden op www.toernooi.nl.

De algehele clubkampioen bij de dames is geworden: Lonneke Rooijackers en bij de heren: Niek Smeets . (De nieuwe generatie is in aantocht!) Namens de toernooicommissie nogmaals van harte gefeliciteerd.

We danken van de Meerendonk voor het mede mogelijk maken van dit gezellige toernooi.

Tevens dank aan het personeel van de Kemmer voor ons natje en droogje, Elle en Lotte voor de gezellige aankleding van het terras  en Tennisdirect voor de prijzen.

Ps. De toernooicommisie is nog op zoek naar vrijwilligers voor ondersteuning op toernooiwedstrijddagen; het begeleiden van de wedstrijden.

Tot het volgende toernooi!

Met Sportieve Groet,

Toernooicommissie TCO