Home

U bent hier: Home › Sponsoring › Onze sponsors

Onze sponsors

 Klik op het logo voor de website.  
 

Meer dan 400 jaar auto-ervaring onder één dak. Onze medewerkers staan voor u klaar. Bekend geworden als Opel dealer en nu ook vertrouwd met de verkoop en het onderhoud van alle andere merken! Kortom Gebroeders Vullings is uw regionaal betrokken leverancier van rijplezier.

 
Als enige echte warme bakker in Oirschot voorzien wij iedereen dagelijks van een heerlijk stukje ambachtelijk brood en banket. Wij doen dat in onze winkels op de hoek van de Markt en in het winkelcentrum aan de Korenaar.
 
In Schoonheidssalon Chapeau Rouge voelt u zich heerlijk op uw gemak.

Gezelligheid, vermaak, lekker eten en ontmoeting….. perfect voor u geregeld!!! U bent van harte welkom bij één van de leukste horeca-gelegenheden in Oirschot.

Tuincentrum Coppelmans is al 60 jaar het vertrouwde adres in de regio. Met maar liefst 8 vestigingen is er altijd wel een Coppelmans vestiging bij u in de buurt. Waar u naar hartelust kunt komen winkelen.
  CreCs helpt organisaties zich duidelijk te positioneren en zich op een positieve manier te onderscheiden. Ze luisteren, ze vragen door, ze denken mee en komen met verrassende oplossingen. 
  Heras is een internationale specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Met de combinatie van mechanische en elektronische beveiligingssystemen creëren zij verschillende niveaus van beveiliging. Vanuit Europese vestigingen voorziet Heras in buitenbeveiliging voor zowel permanente als tijdelijke locaties.
  Van Hooff koopt, verkoopt en verhuurt professionele machines op het gebied van bijv. hefwerktuigen, intern transport en metaalbewerking.
  De ITshop is sinds 2003 de leverancier voor alle ICT zaken in Oirschot. Tevens UPC/Ziggo specialist voor internet, digitale televisie en telefonie. Voor de MKB leverancier van slimme VOIP (telefonie) oplossingen. Meer informatie .
  JPB is de specialist op het gebied van levering en montage van terrasoverkappingen, rolluiken, screens, binnen- en buitenzonwering. Zij bieden u een goed advies, uitgaande van uw wensen en de technische mogelijkheden. Door jarenlange ervaring zorgen zij voor een degelijke montage. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons voorop.
  Ondernemer Edward Hamers van Jumbo Oirschot: Jumbo is sterk in vers, dat ziet u terug in onze winkel. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over bereiding of houdbaarheid.
  Al meer dan dertig jaar zijn we een bekende en gerenommeerde schakel in de Middenbrabantse vastgoed-arena, door constante en autonome groei wordt thans gewerkt vanuit drie witte kantoren: VUGHT, OISTERWIJK & OIRSCHOT.
  Welkom bij Mitra Oirschot ... oftewel bij Hans en Hans. Onze uitdaging is het bieden van een optimale service en een eerlijk en goed advies. Dit in een winkel met een assortiment waar we volledig achter kunnen staan. Wat kwaliteit betreft maar ook diversiteit. Een enorm aanbod bier, gedistilleerd, wijnen, ports, cadeaus en nog veel meer.
  ROCHE financieel adviseurs is er om u te helpen een verantwoorde keuze te maken en uw financiële toekomst veilig te stellen. Lees de uitgebreide informatie op de website om meer te weten te komen over onze dienstverlening.
  Rockmed BV levert al meer dan 25 jaar de meest innovatieve en kwalitatieve artikelen aan oogheelkundige specialisten. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige producten voor specialistische behandelingen aan cataract, refractie, medische retina, lacrimaal, orbita en glaucoom.
  De Schans BV is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in zowel de verkoop als verhuur van prefab gebouwen en wagens. Bij De Schans BV staan de waarden kwaliteit, maatwerk en persoonlijke benadering hoog in het vaandel.
  Jos Smits restaureert naast zijn werk meubelen (kasten, stoelen) en vlecht hij op originele wijze zittingen en rugleuningen voor stoelen. Daarnaast maakt Jos ook nog speelgoed.
  Verspaandonk herenmode, de mannenmodezaak waar persoonlijke aandacht nog vanzelfsprekend is. Wij brengen een uitgebreide collectie casuals, die elke trendy man zeker zal aanspreken.
   

Bedankt voor het bekijken van de Club Webware demo - Kom snel terug.


Ogenblik a.u.b. ...