U bent hier: Home › Vereniging › Tennispas afhalen

Tennispas afhalen

De tennispasjes voor 2017 zijn weer binnen.

Ieder jaar in maart ontvangt een lid een ledenpas. Dat pasje is geldig tot maart het jaar daarop of t/m 31 december als je je lidmaatschap opzegt. Hiermee kun je o.a.:

• de deur van de serre bij de Kemmer opendoen
  • tennisbanen afhangen
  • toernooien spelen bij TCO en andere verenigingen

Elk jaar wordt in februari bekend gemaakt waar en wanneer je je nieuwe pasje kunt afhalen. Uiteraard wordt dit ook op de website gepubliceerd. Zorg ervoor dat je je pasje op een van deze mogelijke datums afhaalt, want elk pasje dat achterblijft bezorgt ons onnodig extra werk!

Als je na de afhaaldata je tennispasje toch niet hebt afgehaald (wat we niet hopen) dan kun je contact opnemen met de ledenadministratie (Loek Kuperus) via de e-mail.

Nieuwe leden ontvangen bericht wanneer hun ledenpas er is en hoe zij die kunnen verkrijgen.