U bent hier: Home › Vereniging › Het afhangen van de banen

Het afhangen van de banen

Om vrij te kunnen tennissen op onze all weather banen moet je eerst een baan afhangen. Dit doe je op het scherm dat in de serre bij de banen hangt. Hoe dit moet spreekt voor zich. Hieronder enkele specifieke situaties waar we graag aandacht voor vragen:

• Als je vrij gaat tennissen hang dan af samen met je tennispartner(s). Ook als er verder niemand aanwezig is. Bij dubbelen/mixen moeten alle 4 de spelers afhangen.
  • Als je een evenement organiseert geef dit dan door aan Jacques van Vroonhoven ( ) zodat hij dit in het afhangbord kan opnemen. Daardoor zullen mensen die vrij willen gaan tennissen, zien dat er bepaalde banen niet beschikbaar zijn.
  • Tijdens toernooien is het niet altijd mogelijk om een baan vrij te houden voor leden die vrij willen tennissen. Hiervoor vraagt de toernooicommissie begrip. Wil je in die betreffende week toch graag een balletje slaan : Geef je dan op voor het betreffende toernooi!!!
  • Als je in een interne competitie meedoet waarvoor banen gereserveerd zijn en je zegt een wedstrijd af geef dit dan ook door aan Jacques van Vroonhoven, , zodat hij die baan weer vrij kan geven.
  • In de winterperiode kun je op de site lezen als de banen niet bespeelbaar zijn bijvoorbeeld vanwege sneeuw: http://www.tenniscluboirschot.nl/

Een paar kleine tips die het voor iedereen nog prettiger maken.