U bent hier: Home › Van de Voorzitter

Van de Voorzitter

Beste leden,

Het toernooiseizoen loopt op zijn einde, dat betekent dat in september en oktober de najaarscompetitie plaatsvindt op ons park. Concreet betekent dit traditioneel dat er een beperkt aantal banen beschikbaar is om vrij te tennissen op de vrijdagavonden en de zaterdagen in deze maanden. Binnenkort beginnen ook weer de najaarstrainingen, dus mocht je er achter zijn gekomen dat je toch nog een impuls van je tenniskwaliteiten kunt gebruiken, schrijf je dan snel in!

We hebben een ontzettend succesvol toernooiseizoen achter de rug met de clubkampioenschappen, het Lelieveld Bouwvak toernooi en het Gebr. Vullings Jeugdtoernooi. Ook zijn we nog in het spo(r)tlicht geweest afgelopen week, waar de MooiOirschotkrant een aardige fotoreportage heeft gemaakt om nog meer Oirschottenaren kennis te laten maken met tennis. Daarbij hebben we zelf ook nog een najaarsactie in het leven geroepen, zoals jullie hebben kunnen zien op de site.

Wij zijn inmiddels alweer gestart met de voorbereidingen om dit jaar af te sluiten en vooruit te kijken naar 2016, waarin we nog vaker jullie op en naast de banen hopen te zien. Wat ik daarvan heb gezien in 2015 stemt mij uitzonderlijk hoopvol. Over gezelligheid gesproken; hou de website dus in de gaten, want regelmatig komt daar informatie op te staan over activiteiten, zoals eind oktober het ‘Snerttoernooi’.

Om te beginnen vindt op 10-10-2015 een feestavond plaats op de club: “Oktoberfest”! Een avond met pullen en naar goed Duits gebruik een aardig stukje fleisch! We starten de avond om 19:00 uur en we hopen daarbij zoveel van jullie te mogen verwelkomen. De vraag is eigenlijk al niet eens meer of je daarbij wilt zijn, dus graag zien we je inschrijving graag tegemoet op en laat weten met hoeveel personen je komt.

Tot snel, tot 10 oktober!

Van de voorzitter

Patrick Lemmens