U bent hier: Home › Senioren › Heren veteranen

Heren veteranen

Beste tennisliefhebber,

In actie tijdens competitie KNLTB
Namens onze tennis veteranen van TCO, willen wij graag het volgende onder uw aandacht brengen.

Onze TCO veteranen  (op dit moment 15) tennissen  wekelijks op maandag- en donderdagmorgen van 10.30u tot 12.00u.

We beginnen wekelijks met een potje husselen, tot 11.15u, daarna spelen we op speelsterkte in twee poules een HD competitie. Om 12.00u gaan we onder het genot van een kopje koffie nog wat gezellig napraten.

Een team van 6/8 spelers neemt jaarlijks  deel aan de voor- en najaarscompetitie van de KNLTB.

Bovendien organiseren we elk jaar wat gezellige sociale activiteiten zoals een BBQ, een fietstocht, enz.

Deze groep enthousiaste tennissers zou graag wat nieuwe aanwas van leden zien!!!!!!
Vandaar deze persoonlijke benadering. Lijkt het je wat om met deze gezellige groep op maandag en/of donderdagmorgen een balletje mee te slaan?

Meld je  dan aan!!!!!!!
U BENT VAN HARTE WELKOM!!!!!!!!

Gezellig avondje bij Zeezout
Voor meer info kun je terecht bij:

Mari Oerlemans                                                                       Harry Smetsers
Mail:                                             Mail:
Bellen mag ook 06-53810964                                                  Bel  06-12409141

Met vriendelijke groeten namens veteranen team TCO,
Mari  en  Harry