U bent hier: Home › Battle of the neigbours

TCO - Fidote

Een greep uit de reacties  en opmerkingen afgelopen zondag 1 april tijdens de eerste editie van de battle of the neighbours!! Uit het openingswoord van Marc de Vries was al af te leiden dat het geen grap was ondanks de datum, maar bloedserieus!  Er was een wedstrijdschema op sterkte gemaakt waarbij iedere deelnemer 3 keer 3 kwartier de baan op mocht om te dubbelen of mixen. Het totaal aantal games was wat telde deze dag.

6 rondes, 7 banen, dus 42 wedstrijden
Na de eerste ronde precies 43 -43!
Maar toen kwam groep B van T.C.O. en die sloegen het eerste gat.
101- 77 voor T.C.O.
en zo was het iedere ronde spannend, want werd duidelijk werd, was dat groep A van Fidote sterker was dan groep A van T.C.O.
maar gelukkig, na 521 gespeelde games was de einduitslag:
291-230 voor T.C.O.!!

Dus de kampioenschaal mag een jaar in Oirschot blijven staan. Nu denkt u dat ik een grap maak, maar nee, we hebben een echte overwinningsschaal!!
Harry van Luijt heeft deze zelf gemaakt en hij is prachtig! En dus een jaar te aanschouwen want hij blijft mooi in Oirschot. Harry, nogmaals bedankt!

Dan nog 1 bedankje, want namens deze sponsor kon het inschrijfgeld heel beperkt blijven en kreeg je bij betaling een pen en schrijfblokje kado, altijd handig. En dan hebben we het over een bekende naam in zowel Beers als Oirschot > Renault Van Aaken uit Middelbeers

De dag was mooi, door de leuke wedstrijden, het goede weer, een heerlijke lunch en een gezellige nazit! Voor herhaling vatbaar, maar dan volgend jaar bij Fidote, Arno van den Berg, voorzitter heeft ons al officieel uitgenodigd!

Nog een leuk feitje: de wedstrijd met de 2 voorzitters (Joyce Zeeuwen samen Jan Koonings tegen Arno van den Berg met Miranca van Nunen) tegenover elkaar resulteerde voor winst voor Fidote, met  maar 1 game verschil overigens…