Damesdubbel woe-ochtend

Het afgelopen jaar hebben we heerlijk kunnen tennissen op woensdagochtend. Lekker een uurtje in de buitenlucht en een gezellig bakkie na afloop. Winnen is niet belangrijk; lekker actief zijn, gezellig kletsen en wat drinken, dat is waarom we het allemaal leuk vinden. Een ideale manier ook om mensen te leren kennen als je nieuw bent in onze vereniging.

Ook zin om ook op woensdagochtend lekker een uurtje te tennissen? Je bent van harte welkom om mee te doen met de interne damesdubbelcompetitie. We hebben een aantal poules op sterkte, dus je kunt altijd spelen met mensen van je eigen spelniveau. We starten in 2017 weer een nieuwe ronde vanaf half september.

Heb je al een partner, dan schrijf je samen in. Wil je graag dat wij je helpen een partner voor je te zoeken, ook prima. Dan schrijf je je alleen in. Vergeet niet je spelniveau op te geven. Opgeven kan vóór 29 augustus a.s. met een mailtje aan [email protected]. Wil je meer weten, bel dan met Margret Smits (0499-572449, 06-40072413) of Miriam Termeer (06-51513353).

 

Even op elkaar leunen na een gewonnen potje tennis..