ALV, wat heb je gemist als je er niet was?

31 maart 2023


 De Algemene ledenvergadering was dit jaar een bijzondere! Want er werd afscheid genomen van 3 bestuursleden; voorzitter Anouk Straalman, penningmeester Rick Rutten en algemeen bestuurslid Charlotte Stalborch. Het stokje (ofwel de hamer!) werd overgenomen door de nieuwe voorzitter Leo Endeveld en een nieuw bestuur, zij stellen zich voor in deze nieuwsbrief.  Het oude en nieuwe bestuur kijkt terug op een goed bezochte en prettige ALV en hebben er zin in om samen met de leden er iets moois van te maken.

We danken het oude bestuur voor al hebben ze de afgelopen jaren hebben gedaan voor de club, in een moeilijke (Corona) tijd.   Verder hebben we tijdens de ALV gesproken over de volgende zaken:

  • Privatisering, er zijn mooie stappen gezet, constructieve gesprekken met de gemeente en we werken er naartoe om medio september met een voorstel te komen. Voorwaarde was een voltallig bestuur en dat is gelukt!  
  • Padel werkgroep heeft diverse zaken uitgezocht en wachten is nu op verdere stappen nadat de privatisering meer duidelijkheid biedt.  
  • De Kemmer: We zijn in gesprek met zowel de Kemmer als de gemeente om zodoende heldere afspraken op papier te krijgen, waarbij we als uitgangspunt nemen dat we weer een gezellige TCO-kantine verkrijgen waar we allemaal een gezellige 3e helft voort kunnen zetten! Tot die tijd hopen we dat iedereen van de huidige situatie toch iets positiefs probeert te maken, geef TCO en de Kemmer wat geduld, het heeft absoluut onze aandacht. Maar bedenk vooral dat je zelf de gezelligheid maakt.  

Verder hebben we het kort gehad over de aandachtsgebieden van de verschillende bestuursleden waaronder: FinanciĆ«n, Jeugd, Toernooien, Sponsoring, Events. De notulen komen op de website te staan, achter de inlog.   

Nieuwscategorieën