Niet dubbelen de komende twee weken

04 november 2020

Beste leden,

De persconferentie van gisteren heeft helaas ook consquenties voor het tennis. We zetten de gevolgen hiervan voor jullie op een rijtje:

• Alle maatregelen die al golden, blijven staan (denk aan geen wedstrijden, geen publiek, etc.)
  • Je mag maar met twee volwassenen (vanaf 18 jaar) op één baan staan. Dat betekent dus niet dubbelen, wel singelen. Je houdt daarbij onderling 1,5 meter afstand.
  • Kinderen tot en met 17 jaar mogen in grotere groepen blijven spelen en trainen en hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Voor trainingen geldt maximaal twee volwassenen op een baan, exclusief trainer. Er mag getraind worden in groepen van vier volwassenen of meer, zolang duidelijk zichtbaar in groepen van twee spelers per baan. De groepen mogen niet gemengd worden.

Dat laatste heeft dus gevolgen voor de trainingen. Omdat de maatregelen slechts twee weken gelden (en we daarna teruggaan naar de maatregelen die tot vandaag 22.00 uur van kracht waren), hebben we besloten de training uit te breiden naar twee banen. Dat is volgens de regels van de KNLTB. Dit betekent dat de komende twee weken meer banen bezet zijn door training. Deze wijzigingen worden doorgevoerd in het afhangbord.

We hopen op jullie begrip en hopen jullie snel weer (dubbelend) op het park te zien!