Update corona 28 november 2021

28 november 2021


Afgelopen vrijdag heeft het kabinet een nieuwe reeks maatregelen gepresenteerd om het coronavirus tegen te gaan. Helaas raken deze maatregelen sporters en dus ook TCO. Vanaf zondag 28 november mag je tussen 17.00 en 05.00 uur niet tennissen bij TCO. Dit geldt helaas voor zowel vrij tennis als voor de trainingen en (interne) competities. Het is dan ook niet mogelijk een baan af te hangen via het digitale afhangbord. Het officiele bericht van de KNLTB kun je hier lezen.

Trainingen jeugd gaan ook niet door
Ook voor de jeugd kunnen de trainingen de komende periode voor een groot deel helaas niet doorgaan. Daarom is besloten om de trainingen voor de jeugd, in afwachting van de nieuwe regels, niet door te laten. Wanneer mogelijk worden de trainingen, in afwachting van nieuwe maatregelen, in de vakanties en op de geplande inhaaldagen ingehaald. Marcel Strijbosch zal hierover contact met jullie opnemen. 

Olieballentoernooi
Het Olieballentoernooi, dat gepland staat van 16 tot en met 19 december, zal naar alle waarschijnlijkheid ook niet doorgaan. We kijken naar de mogelijkheden om dit in een andere vorm te gieten of te verzetten. 

Note: na 17.00 uur mag er niet meer gesport worden op binnen- en buitensportlocaties. Na 17.00 uur mag je wel buiten in de openbare ruimte sporten, bijvoorbeeld in een park of bos hardlopen of een bootcamp met instructeur volgen met maximaal 4 personen op 1.5 meter afstand. De bond vindt dit tegenstrijdig en roept de Tweede Kamer op om het trainen op doordeweekse dagen na 17.00 uur voor kinderen en volwassenen onder deskundige begeleiding bij een vereniging toch mogelijk te maken. Tot die tijd houden we ons aan de maatregelen.

Zodra er nieuws is, hoor je weer van ons. We hopen dat je gezond bent/blijft en we je snel weer zien bij TCO.

Nieuwscategorieën