Update coronavirus 14 oktober

14 oktober 2020

Beste leden,

Veel van jullie zullen, net als wij, gisteren in spanning de persconferentie hebben gekeken. Wij zijn blij om in ieder geval te kunnen melden dat er nog steeds getennist kan worden. Naar aanleiding van de persconferentie is er onduidelijkheid ontstaan over wat wel en niet mag. Dus we zetten dit graag voor je op een rijtje:

1. Vrij tennis gaat door. Je mag ook dubbelen, mits je altijd 1,5 meter afstand houdt op de baan. Dit is conform de nieuwe richtlijn waarbij volwassenen vanaf 18 jaar individueel mogen sporten of in groepjes van maximaal 4 personen op 1,5 meter afstand. Dit is afgestemd met het NOC*NSF en het ministerie van VWS.

2. Trainingen: voor jeugd t/m 17 geldt geen maximale groepsgrootte. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1,5 meter afstand. Dit is exclusief trainer.

3. In de amateursport mogen geen wedstrijden meer georganiseerd worden. Dit betekent dat de interne competities en de KNLTB competitie per direct worden stilgelegd.

4. De horeca is gesloten en dat betekent dat het ook niet mogelijk is om gebruik te maken van de kleedkamers en toiletten van TCO. Houd hier rekening mee.

Alle informatie omtrent de regels vind je hier: https://corona.knltb.nl/.../sport-specifieke-richtlijnen....

Mocht je vragen hebben, dan horen we dat graag.