We mogen weer tennissen!

06 mei 2020

Beste leden,

Op dinsdag 6 mei heeft het kabinet een persconferentie gegeven. Daarin is aangegeven dat een aantal maatregelen per 11 mei versoepeld wordt. Dit betekent onder andere dat niet-contactsporten zoals tennis weer toegestaan zijn. Er mogen echter geen wedstrijden gespeeld worden.

Wat betekent dit voor TCO?

• Alle trainingen worden weer hervat. Hiervoor ontvangen trainende leden bericht van Marcel Strijbosch.
  • Vrij tennis is weer mogelijk voor iedereen. Houd rekening met de anderhalve meter afstand regel.
  • Wedstrijden (dus ook interne competities) zijn nog niet toegestaan.

Daarbij moeten we ons uiteraard ook houden aan de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM. Dus anderhalve meter afstand en bij klachten thuis blijven. Het terras mag weer open vanaf 1 juni. Het clubhuis blijft vooralsnog gesloten tot 1 september. Het kan zo zijn dat je bij de club komt maar er geen beschikbare banen zijn. Als je wil wachten tot de eerste vrij baan, houd ook dan rekening met de regels en houd anderhalve meter afstand. Douchen en gebruik van toiletten is ook (nog) niet toegestaan bij TCO.

Wij vertrouwen erop dat iedereen zich netjes aan de regels houdt en we zijn ontzettend blij jullie weer op het park te verwelkomen. Geniet van het tennissen!