Contributie

De contributie
Bij TCO betaal je geen inschrijfgeld. Je betaalt dus alleen contributie. En die is als volgt opgebouwd: 

Junioren 300 euro (alle competities, trainingen en activiteiten zijn hierbij inbegrepen) Geldt t/m het jaar dat je 17 wordt 
Jonge senioren 65 euro Geldt vanaf het jaar dat je 18 wordt t/m het jaar dat je 22 wordt
Senioren 135 euro  Vanaf het jaar dat je 23 wordt
Zomer Challenge abonnement 60 euro Drie maanden tennissen voor 60 euro: juli, augustus en september

Contributies en overige bijdragen (training, competitiegeld) worden geïnd via automatische incasso. Je kunt zelf instellen op welke datum en in hoeveel termijnen het bedrag afgeschreven mag worden.

Alle seniorleden betalen jaarlijks 20 euro vrijwilligersbijdrage, deze wordt naast de contributie gezamenlijk gefactureerd. Op het moment dat leden in het betreffende kalenderjaar een vrijwilligerstaak vervullen, wordt de vrijwilligersbijdrage het daarop volgende jaar niet geïncasseerd.

Je kunt hier de lijst vinden met vrijwilligerstaken. 

Gezinskorting
Als je met meer dan twee mensen uit je gezin lid bent, krijg je korting. Vanaf het 3e gezinslid krijg je na aanvraag 10 euro korting op de contributie. De gezinskorting geldt alleen voor hele contributiejaren. Dit geldt alleen voor seniorlidmaatschappen of een combinatie tussen senior-jeugd lidmaatschap. 

Korting jeugdpakket 
Heb je drie of meer kinderen die het jeugdpakket afnemen? Dan krijg je 10% korting op het totaalbedrag. De standaard gezinskorting (vanaf derde gezinslid 10 euro korting op contributie) vervalt dan. Deze korting geldt alleen voor hele contributiejaren. 

Rustend lidmaatschap
We kennen bij TCO voor senioren ook een rustend lidmaatschap. Een rustend lid betaalt 20 euro per jaar. Als rustend lid ben je gedurende het volledige kalenderjaar geen lid van de KNLTB. Dat is ook de reden dat je geen tennispasje ontvangt. 

KNLTB tennispas
Als je lid wordt krijg je een KNLTB tennispasje. Dit tennispasje is nodig voor het spelen van toernooien en competitie. Maar je gebruikt het ook om een baan te kunnen reserveren. In de serre bij het sportcentrum, ook toegankelijk met het pasje, hangt het afhangsysteem.

Ieder jaar krijg je een nieuw pasje. We laten je altijd weten wanneer je je nieuwe pasje kunt komen ophalen. Kom je pasje dan ook ophalen, want daarna is er geen mogelijkheid meer. Let op: de pasjes komen niet achter de bar van de Kemmer te liggen!

Vragen of opmerkingen? 
Iets niet helemaal duidelijk? Of heb je een idee? Dan kun je dat mailen naar onze ledenadministratie. Stuur Coen een mail via [email protected].