Lidmaatschap senioren

Wil jij lid worden van TCO? Dat kan! Wij maken een onderscheid in ons lidmaatschap voor senioren en voor jonge senioren. In onderstaande tabel zie je hoe dit werkt. 

Jonge senioren 65 euro Geldt t/m het jaar dat je 22 wordt 
Senioren 130 euro  Vanaf het jaar dat je 23 wordt
Zomer Challenge abonnement 40 euro Drie maanden tennis voor 40 euro: juli, augustus en september

Klik hier om je aan te melden als lid van TCO. 

Lid worden in de loop van het jaar
Als je lid wordt in de loop van het jaar, dan betaal je vanaf het 3e kwartaal (juli) 90 euro en vanaf het 4e kwartaal (oktober) 50 euro.

Opzeggen van het lidmaatschap voor een bepaald jaar moet worden gedaan vóór 1 januari van het betreffende jaar.

Opzeggen
Opzeggen van het lidmaatschap voor een bepaald jaar moet worden gedaan vóór 1 januari van het betreffende jaar. Opzeggen kan door hiervan melding te maken bij de ledenadministratie, bij voorkeur via e-mail ([email protected]). 

Als je niet opzegt voor 1 januari dan is men in principe nog het gehele jaar lid en de betreffende jaarlijkse contributie verschuldigd.

Te late opzeggingen
Helaas ontvangen we nog wel eens opzeggingen na 1 januari. Als je na 1 januari je lidmaatschap opzegt, betaal je € 40 in verband met kosten die we voor de KNLTB moeten maken. Leden die hun lidmaatschap opzeggen tussen 1 april en 1 augustus betalen € 90. Het opzeggen van je lidmaatschap na 1 augustus betekent dat je een volledig lidmaatschap betaalt voor dat jaar. 

Vragen of opmerkingen? 
Iets niet helemaal duidelijk? Of heb je een idee? Dan kun je dat mailen naar onze ledenadministratie. Stuur Erik een mail via [email protected]