Training jeugd

Als je beter wil leren tennissen, kan een tennistrainer jou daar bij helpen. Marcel is onze trainer. Als je hier klikt kun je wat meer over Marcel lezen. 

Voor iedereen die zijn/haar tennisvaardigheden verder wil verbeteren. Voor meer informatie en vragen kun je bij Marcel terecht via dit mail adres of op 06-55333710.

Afhankelijk van je niveau en leeftijd wordt je door onze tennistrainers ingedeeld op ‘kleur’. Dit zijn de kleuren die ook worden gebruikt in de officiële competitie van de KNLTB. Afhankelijk van het aantal jeugdleden per kleur, worden er twee of drie trainingsmomenten per week aangeboden.

Wel/geen doorgang van trainingen
Wanneer de training niet door kan gaan door bijvoorbeeld verhindering van de trainer of bij erg slecht weer dan zal de trainer de ouders hiervan op de hoogte brengen door middel van een mail. Check dus altijd even de mail op de dag dat je kind wil komen trainen zodat hij/zij niet voor verrassingen komt te staan. Bij verhindering van de trainer wordt de les altijd ingehaald. Bij het niet doorgaan van de les door weersomstandigheden vervalt de training, er wordt dan ook niet binnen getraind aangezien er voldoende mogelijkheden zijn gedurende de week om op een andere dag/tijd te kunnen komen trainen en op die manier een vervallen les in te halen.