Herenenkel

Einduitslag interne HE TCO 2018 2e ronde

De najaarsronde 2018 van de interne heren enkele competitie van TCO is afgesloten. Er zijn in de meeste poules weer veel wedstrijden gespeeld. Helaas hebben ook deze ronde weer enkele spelers geblesseerd op moeten geven. Dat lijkt er bij te moeten horen.

Het tijdig plannen blijft een dingetje en dan vooral in deze najaarsronde. Het weer gaat ons in november en december vaker parten spelen.

Ook in 2019 gaan we weer met deze opzet verder. Degenen die opnieuw mee willen doen hoeven niets te doen. Die ga ik automatisch, conform de daarvoor geldende regels, indelen. Degene die onverhoopt volgende ronde niet mee doet moet dit wel aan mij doorgeven. Afmelden kan tot en met 3 januari 2019. Daarna ga ik de indeling definitief maken. Het is dan niet prettig als er dan nog afmeldingen binnen komen.

Als er TCO-leden zijn die nog niet mee doen maar dit wel graag willen gaan doen dan kunnen zij zich aanmelden met een mailtje naar [email protected] met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Telefoonnummer (bij voorkeur 06)
  • Emailadres.

Uitslag van Interne HE 2018-2

Niek Smeets is in poule 1 opnieuw eerste geworden. Maar daar zijn een aantal wedstrijden niet gespeeld. Ik ben benieuwd wie het Niek in de volgende ronde moeilijk gaat maken.  

In poule 2 is Max Meeuwissen grandioos eerste geworden. Max mag zich volgende ronde gaan meten met de besten van onze vereniging.  

Tommie Verspaandonk heeft er in poule 3 geen twijfel over laten bestaan dat zijn degradatie vorige ronde een incident was. Hij komt weer met veel punten terug in poule 2.  

Poule 4 is de poule waar alle wedstrijden gespeeld zijn. Chapeau!!! En de winnaar in deze poule is ook duidelijk: Coen van Kollenburg heeft al zijn wedstrijden gewonnen. Dit betekent dat als er een plaats vrijvalt in poule 2 dat Coen dan niet 1 maar 2 poules zal promoveren.  

Tenslotte hebben in poule 5 enkele nieuwe deelnemers het goed gedaan. Paul van Beers is de winnaar geworden, maar ook Paul Robben heeft goed gepresteerd. Kortom, er komen zowel uit poule 4 als uit poule 5 nieuwe deelnemers opstomen naar de bovenste poules.  

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie resultaat. Voor de complete einduitslag verwijs ik naar de site: www.toernooi.nl/sport/

De nieuwe ronde zal eind januari 2019 van start gaan en iedereen ontvangt daarover vooraf bericht.  

Met vriendelijke groeten,

Frans van Krieken  

Vragen?

logo

E-mail

info@tenniscluboirschot.nl

Telefoon

Je kunt ons bereiken via info@tenniscluboirschot.nl NL13RABO0138808082

Sportcentrum de Kemmer

Bloemendaal 5
5688 GP Oirschot