Vrijwilligersavond 2024

31-8-2024 20:00 - 1-9-2024 00:00
Lotte Scheepens-Koonings

Beste leden,

Een vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. En gelukkig hebben we deze velen bij TCO! In het verleden werd er een vrijwilligerskorting gegeven op het lidmaatschap. Maar dit zorgde voor administratief werk en was ook foutgevoelig. Daarnaast vinden we het lang niet zo gezellig! :-)

Zaterdag 31 augustus willen we een avond van 20.00-00.00 gezellig met elkaar doorbrengen, hapje/drankje en een activiteit, om jullie te bedanken en elkaar te spreken!

Dus hang jij windvangers op, beheer je het afhangbord, vervang je de vuilniszakken elke zondagochtend, organiseer je een interne competitie, ben je competitieleider (Ben!) of organiseer je mee het Olieballentoernooi, Clubkampioenschappen, Bouwvaktoernooi of Snerttoernooi, ondersteun je de penningmeester etc etc

Ofwel DOE jij iets voor TCO, ben je dus vrijwilliger, dan ben je van harte welkom! Het is dus een open uitnodiging.

Meld je dus nu aan!

We hopen op een hoge opkomst en een gezellige avond!

Aanmelden kan via de KNLTB Clubapp